Porta

Karrier

Nézze meg, milyen a PORTA-nál dolgozni

Szeretne nálunk dolgozni? Ellenőrizze az elérhető pozíciókat:

Munkaerő felvétel

A PORTA -nál úgy gondoljuk, hogy a vállalat legnagyobb értéke maguk az emberek. Azt akarjuk, hogy elégedettséget érezzenek a munkájukban és aktívan részt vegyenek a vállalat életében. A toborzási folyamat legfontosabb eleme a beszélgetés. Ez a tökéletes pillanat arra, hogy megismerjük az adott személyt, bemutassuk a szervezet működési szabályait és átbeszéljük a kölcsönös elvárásainkat.

 

Fejlődés

A PORTA -nál olyan munkahelyet próbálunk felépíteni, ahol mindenki fejlesztheti tudását és készségeit. Alapvető képzéseket kínálunk, amelyek célja a napi feladatok végrehajtásának megkönnyítése. A gyártásban dolgozóknak lehetőségük van, hogy minősített tanfolyamokat elvégezve növeljék tudásukat. A PORTA támogatja az alkalmazottak törekvéseit a terveik végrehajtásában. Lehetővé tesszük, hogy tapasztalatokat szerezzenek más területeken a gyárakon belül Lengyelországban és Romániában.

 

Változatosság

Sokszínűségre épülő munkakörnyezetet teremtünk, ahol mindenki számíthat egyéni megközelítésre. Nyitottak vagyunk a fiatalokra, energiájukra, dinamizmusukra és friss megjelenésükre. Tisztában vagyunk azzal, hogy a munkaerőpiacra való belépés számos akadály leküzdésével jár. Ezért számos megoldást dolgoztunk ki ennek a folyamatnak a megkönnyítésére. Együttműködünk az Akadémiai Karrier Irodákkal. Van egy gyakornoki programunk, amely diákokat és hallgatókat céloz meg.

Versenyeket szervezünk fiatal tervezőknek, és lehetővé tesszük a nyerteseknek, hogy rangos vásárokon mutassák be munkáikat. Ezekből az emberekből van aki hosszabb ideig velünk marad. Meggyőződésünk, hogy a PORTA ideális hely a fiatalok számára, hogy értékes tapasztalatokat szerezzenek és a további karrierjükhöz szükséges üzleti modelleket használják. Nagyra értékeljük a tapasztalatot és az érettséget. A PORTA -nál a tapasztalt dolgozók felhasználhatják tudásukat és megoszthatják azt a többiekkel.

 

Felelősség

A PORTA -nál minden dolgozóval éreztetni akarjuk, hogy számíthatnak a kollégák segítségére és támogatására. A mindennapos feladatok ellenére mindannyian egy csapat vagyunk. Igyekszünk barátságos munkahelyet kialakítani. Cégünk szokása karácsonyi találkozók és bálok szervezése a gyermekek számára. Munkatársainknak lehetőségük nyílik arra, hogy jobban megismerjék egymást a vállalati rendezvényeken, közös kirándulásokon és a sporttevékenységeken. A családi értékeket ápolva lehetővé tesszük a fiatal anyák számára, hogy visszatérjenek a munkába, és megértéssel közeledünk a munkavállalók fontos életüket is érintő kéréseihez.

A PORTA része a társadalmi vállalati felelősségvállalás trendjének. Támogatjuk a helyi kulturális és oktatási kezdeményezéseket, együttműködünk a helyi iskolákkal és sportklubokkal. Hisszük, hogy minden szervezet felelős azért, hogy pozitív hatást gyakoroljon a környezetére, amelyben működik.

Erőfeszítéseink megerősítésére és cégünk jó hírnevére 2014 -ben elértük a Megbízható Munkaadó címet.

Javasoljuk, hogy olvassa el a legújabb ajánlatokat és jelentkezzen.