Porta

A cégről

 

Közel 30 éves tapasztalattal rendelkezünk.

Tudjuk, hogy minden ember számára a legfontosabb az otthon, és minden ház egy ajtóval kezdődik.
Megnyitják és bezárják az intim világot, amelyben boldognak és biztonságban akarjuk érezni magunkat.

Szenvedélyünk az, hogy olyan ajtót hozzunk létre, amely nyitva áll a vágytól és az örömtől, hogy átlépjük a küszöböt a világ legfontosabb helyén - az otthonában.

 

Önnek alkotunk 

30 éve törekszünk a legújabb technológiákra és trendekre. Szakértőink az Innovációs és K + F részlegen nyomon követik a világ tervezési innovációit, és az Ön igényeihez igazítják azokat.

Azt akarjuk, hogy engedje szabadon a szenvedélyét és kreativitását, ezért a legnagyobb piaci lehetőségeket ajánljuk Önnek az ajtó személyre szabásával. Beillesztheti őket az otthonába és nem csak a színről, hanem az egyedi tervezésről és méretekről is Ön dönthet. Vagyis a kiválasztott ajtók a sajátjai az elejétől a végéig.

 

Minőség

Modern, automatizált gyártástechnológiába fektetünk be, hogy a lehető legjobb minőségben kínálhassuk a piacnak az ajtókat. Termékeink tervezésének minden szakaszában magasan képzett szakemberek és építészek dolgoznak. Gépeinket német és olasz gyártók szállítják, melyek az ajtók és ajtótokok gyártására szolgáló legújabb generációs berendezések.

Folyamatosan beruházunk a modern gyárcsarnokokba, és a gyártási folyamatban a legjobb minőségű alapanyagokat és tartozékokat használjuk. Mindezt azért, hogy az ajtók évekig díszítsék a házát.

 

Társadalmi felelősség 

Mindenekelőtt nagyra értékeljük a fiatalságot, a szenvedélyt és a jövőképet. Hiszünk hazai építészeink és tervezőink lehetőségeiben, akik csak a lehetőséget keresik, hogy megmutathassák tehetségüket a világnak. Ezért hívjuk meg a fiatal tervezőket, hogy vegyenek részt a Porta versenyein, hogy bemutassák friss és meglepő ötleteiket a belsőépítészeti megoldásokról. Aktívan népszerűsítjük nyerteseinket, és nyertes projektjeiket be tudják mutatni a rangos tervezői vásárokon. 2012 -ben és 2013 -ban a nyertesek a Lodzi Design Fesztiválon mutatkozhattak be projektjeikkel, idén pedig a Porta BY ME verseny legjobb projektjeit mutatják be a DESIGN 2015 vásáron Poznańban.

Megosztjuk azokat az értékeket is, amelyek a sportolókat is vezeti. Vállalatként elkötelezettek vagyunk a vitorlázás mellett, ami szenvedélyt, csapatmunkát, kitartást és elkötelezettséget jelent. Ezek a funkciók nagyon közel állnak cégünkhöz. Ezért vagyunk évek óta partnerei a Kamen Wigry belvízi klubnak, és munkatársaink aktívan részt vesznek a regattán és a klubtalálkozókon. Támogatjuk Kuba Strzyczkowskit - szenvedélyes Lengyel újságírót, aki többek között részt vett a 2014 -es Baltic Polonez Cup Race regattnán és támogatjuk a Gryf Wejherowo Football Club fiatal játékosait is.

 

Termelés

Hiszünk abban, hogy a modern termelés nemcsak innovatív technológia, hanem a környezetvédelem is. A termékgyártás minden szakaszában igyekszünk olyan beszállítóktól származó anyagokat használni, amelyek FSC minősítéssel rendelkeznek, ami előírja az erdők megfelelő kezelését és szabályozza az erdőből származó nyersanyagok áramlását.

Nem csak házakhoz és lakásokhoz gyártunk ajtókat és kiegészítőket. Támogatjuk a beruházási szektort is, felszerelve középületeket, modern sportcsarnokokat és irodaházakat.

Porta KMI Lengyelország Korlátolt Felelősségű Társaság Sp.K. öt ajtógyártó gyárral, amelyeket havonta több mint 20 000 Lengyel ház- és lakástulajdonos választ.

A porta létesítményei a következők::

  • Bolszewo -i gyár - Lengyelország legnagyobb és legmodernebb üzeme, amely beltéri, műszaki és kültéri ajtókat gyárt
  • 2 gyár Elk városban - fa (PKS) és fém (PKM) ajtólapok és -tokok gyártása
  • 2 gyár Suwalki -ban- fa lapok (PKF) és tokok (PKO)gyártása.
  • Jacek Sarnowski és Mieczysław Ciomek a Porta KMI Románia & nbsp; gyár és a Lengyelország Porta KMI tulajdonosai

 

Elosztás

Termékeinket több mint 100 hivatalos kereskedő hálózatán keresztül értékesítjük, bemutatóteremmel és kereskedelmi raktárral a Lengyel nagyvárosokban.

Forgalmazóink országszerte több mint 1500 kiskereskedelmi értékesítési ponttal dolgoznak, és ugyanennyi ember kopogtathat az ajtón.

 

Menedzsment

Lukasz Luto

A Porta KMI Lengyelország igazgatóságának elnöke

Grzegorz Białczak

Porta KMI Poland alelnöke

Artur Pęksyk

Igazgatósági tag, Értékesítési és Marketing Igazgató Porta KMI Poland